camijnit-logo-small-header

WERKEN BIJ

Ligt jouw toekomst in de IT?

Wil jij graag werken bij een kleinere organisatie en jouw passie inzetten voor interessante opdrachtgevers? Je bent van harte welkom in ons team als junior, medior of senior.
Heb je nog niet alle skills in huis en wil je het vak graag leren? Ook dat kan bij CA-Mijn-IT. Want wij vinden het belangrijk om gedreven mensen een kans te geven.
We helpen je daarom graag het mooie en interessante IT vak te leren.

Junior

Dit is een startersfunctie. Je hebt je eerst werkervaring opgedaan, of het kan voor jou een nieuwe functie zijn omdat je wilt omscholen. Je hebt een MBO of HBO diploma en/of het bijpassende werk- en denkmentaliteit. Je bent in staat in een team te werken waarbij je mag rekenen op begeleiding van een ervaren professional. Je leert veel en groeit snel in een stimulerende omgeving binnen ons bedrijf zodat ook jij in de toekomst zelfstandig aan de slag kan.

Medior

Je hebt al enige jaren ervaring in het vak opgedaan en bent al aardig zelfstandig in je werk. Natuurlijk wil je nog doorgroeien.
Je kunt zelfstandig voor een klant aan de slag. Je hebt genoeg sociale skills voor een goed gesprek en advies aan de klant.
Voor de grotere uitdagingen kun je support vragen aan een professional met meer ervaring. Natuurlijk bespreken we regelmatig of je nog nieuwe kennis wilt opdoen.

Senior

Als senior heb je veel ervaring in jouw specialisme.
Je bent een expert. Jij kunt anderen goed begeleiden in een project en je bent in staat op een positieve manier kritische feedback geven. Jij bent dé professional die binnen complexe projecten aan de slag gaat. Zelfstandigheid is ‘key’.
Jij hebt ruime ervaring in klantcontact en weet hoe je met de klant communiceert.

Wij zijn op zoek naar de volgende professionals:

Ben jij of word jij een goede…?
Wij zijn doorlopende op zoek naar professionals. Stuur een mail om de mogelijkheden te bespreken als je een professional bent of wilt worden op een van de volgende vlakken:

 • Systeembeheerder
  – SharePoint
  – Office365
  – Linux
  – VMWare
 • Helpdesk-en support professional
  – Goede communicatieve vaardigheden, kunnen meedenken
 • Applicatieontwikkelaar
  – .net, PHP, Java
  – Projectleider/ projectmanager
  – Interim managers
  – Projectondersteuner

Detacheren of ZZP?
Twijfel je tussen detachering of zelf als zzp’er aan de slag gaan? Als je kiest voor detachering regelt CA-Mijn-IT alle opdrachten voor jou.
Je hoeft dus niet steeds zelf op zoek naar een nieuw project.

Uit ervaring weten we dat dit rust geeft en natuurlijk ook financiële zekerheid oplevert.
Doordat je steeds nieuwe uitdagende projecten doet, neem je niet alleen een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven,
je leert ook relatief snel veel nieuwe dingen binnen je vakgebied.

Bovendien zorgen wij voor je verdere bijscholing en ontwikkeling én maak je deel uit van een gezellig team.

Weten wie je toekomstige collega’s zijn?
Kijk dan bij “over ons”.