camijnit-logo-small-header

OVER ONS

Ieder persoon is uniek. Mensen maken het bedrijf.

CA-Mijn-IT is een enthousiast familiebedrijf. Een ieder van ons team heeft een eigen passie, een doel en een manier van werken.
Met zijn allen willen we er een succes van maken. Dat merkt u als klant direct! Want uw IT-vraag staat altijd centraal.
En allemaal dragen we op ons eigen wijze een steentje bij aan de oplossing. Grenzen kennen we daarbij niet.
Flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor u, elkaar en uw IT, dat is dé verbindende factor binnen het hele CA-Mijn-IT team.

Betrokken en betaalbaar
Het kantoor van CA-Mijn-IT is gevestigd in Schoonhoven.
Onze klanten komen uit heel Nederland en weten ons te vinden vanwege onze persoonlijke betrokkenheid en goede service.
Bent u op zoek naar een IT-adviseur waar u zich thuis voelt, waar u uitstekend geholpen wordt en waar u niet teveel betaalt?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We denken graag met u mee!

Maak kennis met ons.

“Klik op de foto voor meer informatie”
Ik ben de directeur van CA-Mijn-IT. In September 2017 hebben wij CA-Mijn-IT opgericht met als doel: Detachering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en samen leuke dingen te doen. Niet ICT’ers aan een baan in de ICT helpen doormiddel van scholing en werkervaringsplekken is een van onze sterke punten. Op het moment ben ik zelf gedetacheerd bij Gemeente Uden en Landerd als voorzitter werkgroep automatisering.
Jeroen Camijn - Directeur/eigenaar
Ik ben de DGA van CA-Mijn-IT. Ik ben Denise en getrouwd met Jeroen. Samen hebben wij CA-Mijn-IT opgericht met als doel: Detachering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en samen leuke dingen te doen. CA-Mijn-IT is een echt familiebedrijf dat de belangen van de medewerkers voorop stelt. Mijn taken zijn erg divers, van het versturen van facturen tot het ontwerpen van de website met ons creatieve team.
Denise Camijn - DGA / Financiën / Creative
Guus is sinds 1 Oktober 2017 in dienst bij CA-Mijn-IT. Ik kom oorspronkelijk uit de horeca, maar heb in 2017 de overstap naar de IT gemaakt. Naast mijn werkzaamheden als junior IT medewerker ben ik ook werkzaam in het creatieve team van CA-Mijn-IT. Dit houdt in dat ik animaties en bedrijfsfilms maak. Het creatieve team gaat ook over de website, social media en de huisstijl van CA-Mijn-IT. Op het moment ben ik gedetacheerd bij de Rabobank te Utrecht als administratief migratiemedewerker (video)
Guus Baan - Junior IT medewerker
Florina is sinds 1 December 2017 in dienst bij CA-Mijn-IT. Ik ben Florina. Ik ben mijn carrière gestart in de reisbranche als baliemedewerkster. Ik heb mijn eigen persoonlijke netwerk opgebouwd en werk inmiddels alweer 10 jaar als zelfstandige reisadviseuse vanuit huis. Ik ben een echte netwerker en heb klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Sinds December 2017 werk ik met al mijn passie als accountmanager bij CA-Mijn-IT. Een echt familiebedrijf waar ik mijzelf helemaal thuis voel. In mijn vrije tijd reis ik graag met mijn gezin. Ik ben de trotse moeder van 2 dochters.
Florina Camijn - Junior accountmanager
Radouane Bos- Junior systeembeheerder
Radouane Bos- Junior systeembeheerder
Richard is sinds 1 Juli 2018 in dienst bij CA-Mijn-IT. Ik ben héél gelukkig getrouwd. Ik heb drie kinderen, een schoonzoon en een kleinzoon. Ik heb 33 jaar in de metaalindustrie gewerkt en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. CA-Mijn-IT heeft mij de mogelijkheid gegeven mijzelf om te scholen naar de IT branche. Mijn taken zijn het tot een oplossing brengen van hardware en software problemen bij CA-Mijn-IT. daarnaast heb ik stage gelopen in Heiloo bij “Gemeente BUCH” op de servicedesk.
Richard Baan - IT specialist
Sylvia is sinds 1 oktober 2018 werkzaam als administratief medewerkster bij CA-Mijn-IT. Met ruim 18 jaar aan financiële en 8 jaar aan commerciële ervaring ondersteun ik nu voornamelijk de afdeling sales, maar ook als u ons belt krijgt u deze enthousiaste dame aan de lijn. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in mijn moestuin of keuken en breng ik regelmatig een bezoek aan de sportschool.
Sylvia Kits- Administratief medewerkster
Cindy Vreeke- administratief medewerkster
Cindy Vreeke- administratief medewerkster