WERKEN BIJ

Lorem ipsum

Wij werken voor MKB bedrijven met 7 tot 77 werkplekken, met een nadruk op kantoorautomatisering en bedrijfsapplicaties.

Wij beheren het gehele netwerk. Van servers, werkplekken, netwerken, applicaties en databases tot smartphones en tablets.
Zowel lokaal als in de cloud.

Lorem ipsum

Een nieuwe ICT beheerder selecteren is lastig. Dat begrijpen wij. Uw automatisering moet gewoon werken en wie kan u daar voor een eerlijke prijs bij helpen.

Daarom beginnen we altijd met een goed gesprek.Eerst telefonisch en als dat klikt vervolgens bij U in het bedrijf.

Niemand doet een huwelijksaanzoek op een eerste date. U stapt ook geen garage binnen met de simpele vraag” Wat kost een auto”. Daarom gaan we eerst kennismaken. We praten dan niet als een verkoper of accountmanager ( die hebben we sowieso al niet) maar inhoudelijk over mogelijkheden, problemen oplossen en afdekken van risico’s.

Pas als onze manier van werken uw IT irritaties oplost en we aansluiten bij uw wensen en eisen, gaan we verder. Want als het niet past zal het op de lange duur niet gaan werken. Dat willen we beide niet.

We zijn ook niet van de mitsen en maren. Geen uitvoerige audits voordat we ook maar iets kunnen vertellen. Een helder antwoord zonder open eindjes. Natuurlijk gaan we daarna de vraag over de kosten niet uit de weg. Ook daar zijn we het liefst snel duidelijk en concreet over.

Daar mag u op vertrouwen.

Lorem ipsum

Bel ons dan gewoon op 0182 38 36 36 en wij lichten het verder toe.
Wordt u liever teruggebeld? Vul dan het onderstaande contactformulier in.