camijnit-logo-small-header

DETACHERING

Detachering van (IT) professionals: meer dan vakkennis

Goed detacheren is een vak! Detacheren gaat namelijk niet alleen om een goede invulling van het gezochte profiel. Bij CA-Mijn-IT selecteren we daarom niet alleen op vakinhoudelijke bagage.
We kijken ook naar kennis van de branche en persoonlijkheid. Die moet passen bij de organisatie. Want het resultaat wordt beter als de professional straks bij u echt op z’n plaats zit.
Door al deze componenten mee te nemen in de selectie minimaliseren we de kans op teleurstellingen. De afgelopen jaren heeft deze aanpak zich glansrijk bewezen.

Welke vorm past bij uw organisatie en situatie?
CA-Mijn-IT helpt u aan de juiste professional en biedt bovendien keuze uit verschillende inhuurmogelijkheden:

 • Inhuur op basis van tijd
  Detachering is voor veel opdrachtgevers een uitkomst voor de inzet van een professional voor een bepaalde periode. U houdt daarbij zelf de regie.
  Op basis van een persoonlijk gesprek of functieprofiel levert CA-Mijn-IT voor specifieke projecten of taken een geschikte professional.
 • Detachering as a Service (DAAS)
  Maar wat als de ingehuurde professional onverwacht ziek wordt, of met vakantie gaat? Om continuïteit te kunnen garanderen, bieden wij Detachering as a Service (DAAS) aan.
  Hiermee gaan we een stap verder in onze verantwoordelijkheid: wij zorgen bij ongeplande situaties voor passende vervanging zodat het werk doorgaat.
 • Deta-Vast, de combinatie tussen Werving & Selectie en Detachering
  Een wervingsproces heeft in de meeste gevallen een aanzienlijke doorlooptijd. Dat is niet altijd een gewenst of een houdbare situatie. In dat geval is de Deta-Vast een goede keus.
  Met Deta-Vast detacheren wij de professional voor een vooraf besproken periode. Aansluitend kunt u de kandidaat in dienst nemen. Met deze constructie combineert u de voordelen van detachering, met de zekerheid van een geschikte professional in vaste dienst. U weet precies wie u aanneemt, want u heeft de kandidaat gedurende meerdere maanden op de werkvloer kunnen beoordelen.
  Het risico of een kandidaat voldoende voldoet nemen wij tijdens de detacheringsperiode op ons. Verder zorgen wij voor alle personele zorg zoals ziektewet en verloning.
  U bespaart op deze manier dure wervingscampagnes, want Ca-MIJN-IT verzorgt het wervingsproces inclusief de bijbehorende selectiegesprekken.
  Pas als de juiste kandidaat gevonden is, stellen wij hem of haar aan u voor.
 • In dienst nemen
  In sommige gevallen bevalt de gedetacheerde kandidaat zo goed dat u hem of haar in dienst zou willen nemen. Als ook de kandidaat interesse heeft in een vast dienstverband bij uw organisatie,
  is dat bespreekbaar. In dat geval overleggen we met u over een passende overgangsregeling.

Onze werkwijze: persoonlijk en mensgericht
Onze aanpak stemmen wij geheel af op de behoefte van u als opdrachtgever. Maandelijks vindt er constructief overleg plaats.
We bespreken aan de hand van een agenda hoe de dienstverlening verloopt en welke projecten in de planning staan. Ook evalueren we de samenwerking en inventariseren we uw wensen.
Zo blijft onze dienstverlening naadloos aansluiten op de behoeftes in uw organisatie.

Fieldmanagement & coaching van de professional
Naast een gedegen selectietraject en het voorstellen van de kandidaat, voeren wij op regelmatige basis gesprekken met de kandidaat. Soms is een telefonisch onderhoud voor het moment voldoende,
maar liever gaan we bij de kandidaat op locatie langs voor een voortgangsgesprek. Persoonlijke aandacht vinden wij ook hier van groot belang.

Kennismaken?
Zoekt u – misschien tijdelijk – een (IT) professional? Bijvoorbeeld op het gebied van beheer, netwerken, helpdesk en support, beveiliging, processen en IT-inrichting, projectmanagement,
projectuitvoering of projectbegeleiding, (interim) IT-management, software- en applicatieontwikkeling of audiovisuele productie? Bel gerust om vrijblijvend kennis te maken met CA-Mijn-IT.
Wij zetten ons netwerk graag voor u in!

contact