camijnit-logo-small-header

ADVIES & CONSULTANCY

Focus op úw IT

Vraagstukken op het gebied van informatisering en automatisering zijn vaak ingewikkeld. U komt regelmatig voor een keuze te staan: Gaan we de IT outsourcen of houden we het beter in eigen hand?
Hoe doen we dat dan? Welke technologie past bij ons? Bij welke leverancier kopen we de producten en hoe komen we aan de juiste (IT-)kennis.
En gaan we bijvoorbeeld het veel besproken Office365 platform inzetten, SharePoint of kunnen we beter voor iets anders kiezen? Waar doet u goed aan?

De regie voeren
Goede IT ondersteunt uw organisatie op zo’n manier dat uw werkzaamheden en doelstellingen nooit in het gedrang komen. CA-Mijn-IT heeft consultants in huis die u hiermee kunnen helpen.
Zij hebben ruime ervaring met bovengenoemde vraagstukken. Zet één van onze programma-, project- of regiemanagers in om de regie hierop voor u te voeren.
Wanneer u behoefte heeft aan bepaalde technische skills dan zoeken we voor u een specialist op dat specifieke kennisgebied.

Altijd maatwerk
Geen IT-vraagstuk is hetzelfde. Daarom verschilt ons advies van geval tot geval. Samen bespreken we in welke vorm van verantwoordelijkheid de opdracht wordt uitgevoerd.
Uw wensen en mogelijkheden bepalen onze aanpak. Nadat u het probleem heeft toegelicht, gaat de consultant voor u aan de slag.
Consultancy heeft in principe het karakter van een kortstondige specialistische inzet, die wel over een langere periode kan zijn uitgespreid.

Benieuwd naar ervaringen van onze klanten?
Op de pagina cases ziet u enkele voorbeelden van opdrachtgevers waarvoor we gewerkt hebben.
Wilt u eens met ons sparren? In een nader kennismakingsgesprek overtuigen wij u graag van onze kennis en kunde.